Šimo Brtan

     

Šimo Brtan je zavodski suradnik na Zavodu za Telekomunikacije i Informatiku Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu.
Rođen je u Zagrebu 1987 godine, gdje pohađa osnovnu i srednju školu. Maturirao je 2006 godine na gimnaziji Tituš Brezovački u Zagreb te je iste godine upisao preddiplomski studij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu. Diplomu sveučilišnog prvostupnika  prima 2011 godine na temu “Oblikovanje informacijskog sustava za evidenciju podataka o bolničkom osoblju“ pod mentorstvom Doc. dr. sc. Marka Baneka. Diplomski studij upisuje 2011 godine na istom fakultetu gdje prima diplomu magistra inženjera struke Informacijske i komunikacijske tehnologije  u srpnju 2013 godine na temu “Implementacija edukacijske aplikacije zasnovane na dinamičkoj prilagodbi složenosti sadržaja“ pod mentorstvom Prof. dr. sc. Željke Car.
Od travnja 2013 godine zaposlen je kao zavodski suradnik na Zavodu za Telekomunikacije i Informatiku Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu.